Informatie

Het carnavalsjaar 2023-2024 van Carnavalsvereniging De Zandbieters start zoals gebruikelijk met een jaarvergadering. Deze wordt gehouden op maandag 16 oktober in zaal 6 van Dorpshuis ’t Kempken. Start vergadering is 20.00 uur.

De pronkzitting is op zaterdag 25 november in Dorpshuis ’t Kempken, aanvang 20.11 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)
De presentatie wordt verzorgd door bekende Harrevelders, die u samen met een gevarieerd programma een geweldige avond zullen bezorgen.

Carnaval 2024 is in het weekend van 10-11 februari. Wij zijn als bestuur achter de schermen al weer druk bezig met de voorbereidingen. Ook dit jaar komen de wijkhoofden bij u langs voor de kaartverkoop van de Pronkzitting en voor de ledenwerfactie van Carnavalsvereniging De Zandbieters. De wijkhoofden zullen u tussen 15 oktober en 8 november bezoeken. Lidmaatschap kost €7.50 en Lidmaatschap + Entree Pronkzitting kost €17,50.

Met uw steun en belangstelling is het mogelijk om iedereen carnaval te laten vieren.

Namens de Zandbieters alvast bedankt en een goed carnaval.


Algemene informatie over onze Carnavalsvereniging.

Bestuur:
Bram Toebes – Voorzitter
Bas Stoltenborg – Vice-voorzitter
Robin Hogenkamp – Secretaris
Dionne Vrijdag – Penningmeester
Remco Kampshof – Optochtcoördinator

Contact adres:
Carnavalsvereniging De Zandbieters
P/a Secretariaat Robin Hogenkamp
Manschotterweg 1
7135 JE Harreveld
Secretariaat@zandbieters.nl


Ons Mediateam is in deze tijd niet meer weg te denken en zorgt voor de communicatiestromen vanuit Carnavalsvereniging De Zandbieters naar buiten toe. Denk hierbij aan foto’s maken en plaatsen tijdens de activiteiten, krantenartikelen aanleveren, nieuwsberichten plaatsen op de bekende social media kanalen en op de website, het carnavalsmagazine vormgeven/publiceren en veel meer.

Remco Kampshof
Nienke Hemeltjen
Mandy Kolkman
Lotte ter Woerds
Dennis Weikamp

Mocht u contact op willen nemen met de PR of vragen hebben met betrekking tot de PR en/of Foto’s dan mag u mailen naar pr@zandbieters.nl.

Heeft u andere vragen dan kunt u mailen naar info@zandbieters.nl.