Carnaval 2022 zeer geslaagd!

Na twee jaar lang, aangepast, carnaval te hebben moeten vieren was het dan zo ver! De carnavalsversiering kon weer van het zolder, de kleding werd afgestoft en Prins Peter en Prinses Femke konden zich klaarstomen voor het carnavalsfeest met de mini en jonge Zandbieters.

Op vrijdagochtend 25 februari was de kindercarnaval op de Canisiusschool. Deze ging van start met een gezamenlijke lunch. Hierna waren er verschillende optredens van de kinderen op school tijdens de playbackshow, met tussendoor natuurlijk de polonaise en andere carnavals kneiters. Bente Spieker en Fygo Wolters zijn verkozen tot miniprinsenpaar van de Zandbieters.

’s Avonds vond de Teenage party plaats. Samen met de Ketsmennekes uit Mariënvelde waren er, naast de twee carnavalsverenigingen, meer dan 50 kinderen op de dansvloer te vinden. De dansvloer was goed gevuld en de sfeer zat er goed in, wat maakte dat het een geslaagde avond was!

Dit alles was alvast een mooi voorproefje voor de Zomercarnaval die op 8, 9 en 10 juli zal plaatsvinden in het Zandbietersdorp.