Carnavalsmis & 50+avond

De vrijdagavond begon net zoals vorig jaar met de carnavalsmis, waarbij alle Zandbieters verkleed mochten komen. De mis werd in het plat voorgedragen, onder muzikale begeleiding van de Bietenbloazers.

Hierna werd het avondprogramma voortgezet in de Mangelkoele; de 50+ avond. De avond werd gepresenteerd door André van Uem. Hierna ging de eerste buut van Willem Petas alias Mollenvanger van start. Vervolgens was het jeugdprinsenpaar aan zet om de familie en wethouders te onderscheiden en nog één keer hun proclamatie voor te dragen. Daarop volgde de tweede buut van Um en Um, waar de buutreden op muzikale wijze werd gepresenteerd.

Hierna volgden de buut van de vrienden van de Prins en de laatste buut van ‘de Proatpaul’ wat tezamen zorgde voor een humorvolle en zeer gezellige avond. Tevens waren de wethouders Jos Hoenderboom en Vincent van Uem aanwezig voor de sleuteloverdracht, het in ontvangst nemen van de onderscheidingen en deden zij ook nog een woordje. Het was een zeer geslaagde, gezellige avond vol doordenkers met een overdosis aan humor.

Klik hier voor meer foto’s