Programma Pronkzitting 2018

Op 24 november 2018 vindt de jaarlijkse Pronkzitting van Carnavalsvereniging de Zandbieters plaats bij dorpshuis ’t Kempken te Harreveld (ook wel bekend als de Mangelkoele). Voor Prins Maikel en Prinses Linda is het helaas tijd om afscheid te nemen, want na een spectaculair optreden van de Raad van Elf maakt het Prinsenpaar voor carnavalsjaar 2018-2019 hun opwachting! Een moment waar elke Zandbieter en Zandbieterin naar uitkijkt.

Na het voordragen van de proclamatie wordt het nieuwe prinsenpaar getrakteerd op een dans van dansgroep “Hit It”, waar ook de rest van de zaal van zal meegenieten. Het programma wordt verder op humoristische wijze ingevuld door de buuts van Kardinaal Schöttelkamp, Steve en Paul en de Ri-jende Achterhoeker. Ten slotte gaan de tafels aan de kant en de voetjes van de vloer op de muziek van DJ Richard. Welke presentatoren het geheel aan elkaar praten blijft nog even een verassing, maar er is maar één manier om daar achter te komen… Bemachtig een kaart en kom op 24 november om 20.11 uur naar de Pronkzitting!

De wijkhoofden komen een dezer dagen langs deur in Harreveld voor de kaartverkoop en ook tijdens de Rommelmarkt op 11 november zijn de kaarten verkrijgbaar.