D’ran! Wi’j goan d’r weer vuur!

Na 2 jaar kunnen we eindelijk weer met elkaar lachen op de pronkzitting. Door corona mochten Prins Robert en Prinses Lianne twee jaar over de Zandbieters heersen. Dit is alleen in 1962 en 1963 voorgekomen toen Bertus van de Bosch Prins was.

De kaartverkoop van de Pronkzitting start vrijdag 22 oktober. De wijkhoofden komen hiervoor langs de deur dus zorg ervoor dat je klaar zit!

Het nieuwe jeugdpaar voor het nieuwe carnavalsseizoen wordt op donderdagmorgen 11 v/d 11e bekend gemaakt in de aula op de basisschool.
De rommelmarkt die altijd begin november gehouden wordt gaat niet meer door.

Ook dit jaar wordt er weer voor een avondvullend programma gezorgd. Met Buuts van Dirk Kouwenberg, Daniel Schmitz, een Harreveldse buut en natuurlijk de onthulling van het nieuwe prinsenpaar door de Raad van Elf. Dus zorg dat je kaarten hebt en er op tijd bij bent!

Tot zaterdag 20 november in de Mangelkoele! Dan zullen we weten wie de scepter zal overnemen van Prins Robert en Prinses Lianne!

Bij het betreden van de Pronkzitting moeten wij je ID bewijs (geen kopie) en een geldige QR code scannen. Dit betekent dat je gevaccineerd moet zijn, een herstelbewijs moet kunnen tonen of een negatieve testuitslag die maximaal 24 uur oud is. Kortom, zorg dat je de Coronacheck App hebt met werkende QR code!

*Let op, de Pronkzitting is alleen toegankelijk voor 18+.