Carnaval geet gewoon deur dit joar!

Helaas geen groots carnaval dit jaar in de Mangelkoele, maar daar hebben wij de oplossing voor: met trots presenteren wij de ‘Zandbieters Carnavals Kist’

Een goed gevulde kist met veel gezellig- en gekkigheid! Met deze kist heb je alles in huis om samen met een paar vrienden een feestje te bouwen!
Een ding is zeker, met de bijgeleverde ‘Carnavals Escalatie Mix’ wordt het een mooi spektakel! Overslaan is voor de echte carnavalist immers geen optie.

De ‘Carnavals Escalatie Mix’ bevat goede muziek en dolle opdrachten!

De Zandbieters Carnaval Kist bevat onder andere: Nathals bier, Grolsch bier, Nozem shots, diverse worst van Slagerij Beerten uit Zieuwent, kaas van Kaasboerderij Weenink uit Lievelde, diverse zoutjes en nootjes, confetti, slingers, schmink, strip paracetamol, ‘Vouw je eigen Zandbieters steek’-competitie, de carnavals quiz van de Zandbieters, Zandbieters zonnebril, QR code naar de Carnavals Escalatie Mix met gebruiksaanwijzing, en nog veel meer, ook hoef je zelfs de stem van de president en het prinsenpaar niet te missen. Dit alles in een mooie houten kist als aandenken!

LET OP! Bestellen is mogelijk tot woensdag 10 februari 15:00 uur. De kist wordt donderdag 11 februari of vrijdag 12 februari binnen de Achterhoek thuis geleverd zonder extra kosten!

Ga snel naar https://loatownietkisten.nl/product/carnavals-kist/ en bestel die kist om onze vereniging te steunen in deze tijd, 10% van het bestelbedrag gaat namelijk naar onze verenging.