Even geen voetbal, eerst knallen met carnaval!

Zondag 10 november vond de jaarlijkse rommelmarkt van Carnavalsvereniging de Zandbieters bij Dorpshuis ’t Kempken. Tijdens deze drukbezochte middag hadden de bezoekers de mogelijkheid om de leukste tweede hands spullen op de kop te tikken en het lot te tarten met de diverse spellen. De middag werd muzikaal aangekleed door het duo “De twee Freemde mannen”, wat zorgde voor de nodige sfeer.

Het hoogtepunt van de rommelmarkt was de bekendmaking van het nieuwe jeugdprinsenpaar. Na een dankwoord van hun voorgangers kwamen Jeugdprinses Famke Adema en Jeugdadjudante Sophie Domhof naar voren als nieuwe regeerders over de jonge Zandbieters & Zandbieterinnen. Zij zullen hun taak vervullen met de leus: Even geen voetbal, eerst knallen met carnaval!

Het duurt nog even voor bekend wordt met wie dit jeugdpaar over het Zandbieterdorp mag regeren, want het nieuwe prinsenpaar van de Zandbieters wordt gepresenteerd tijdens de Pronkzitting op 23 november bij Dorpshuis ’t Kempken. Dit belooft nu al een onvergetelijke avond te worden met optredens van: Dik den Onmunidige, Hit It, Joost & Martijn, Jeroen Bekke en natuurlijk de Raad Van Elf. Het feest zal aan het einde van de avond naar een hoger niveau worden getild door DJ DouBBle B. Er zijn nog kaarten beschikbaar, neem hiervoor contact op met: secretariaat@zandbieters.nl.