BLOG PRONKZITTING 2021!


266 Woonkamers feesten mee met de digitale Pronkzitting!

De digitale pronkzitting vanavond was een groot succes! Er werd vanuit 266 woonkamers gekeken. President Bram trapte af en blikte terug op de afgelopen twee jaar, waarin corona en pasgeboren baby’s de hoofdtoon voerden. De presentatie werd verzorgd door Prins Tom en AdjuDaan.
Ook trotseerden het oud Prinsenpaar (Robert en Lianne) de wervelwind om de loten te voor de loterij te trekken. Na het aftreden van het oud Prinsenpaar volgde de RV11 met hun productie: Het Bietenseizoen. Na een tiental spannende ja/nee vragen werden Prins Peter en Prinses Femke als prinsenpaar onthuld, zij regeren met de leus: Feest, drink, leaf en geniet, een laatste rundje kenne we’j neet.


Hieronder de lotnummers die prijs hebben. Deze zijn zondagmorgen tussen 10.30-12.00 uur af te halen in het Dorpshuis. (Vergeet niet je lootje mee te nemen)
Groen – 891
Oranje – 765
Roze – 120
Wit – 826
Wit – 896
Roze – 265
Groen – 676
Groen – 41
Wit – 725
Wit – 701
Oranje – 394
Roze – 140
Roze – 220
Roze – 184
Oranje – 890
Roze – 351
Roze – 149
Wit – 934
Groen – 127
Roze – 649
Oranje – 311
Groen – 838
Roze – 531
Oranje – 733


Live-Stream

Werkt bovenstaande live stream niet, check dan https://youtu.be/oz9MpYnP4e8


Belangrijk om te weten!

20-11-2021

Bunt jullie d’r kloar veur? Vanoavond de primeur! De eerste online Pronkzitting.

Hierbij enkele tips zodat jullie vanavond niks missen:

  • De livestream gaat om 19.30 van start via www.zandbieters.nl/pronkzitting om jullie alvast met wat muziek in de stemming te brengen. Om 20.11 uur start het programma!
  • Mocht je de nootjes, chips, bier, wijn, fris of confetti nog niet in huis hebben, haast je naar de plaatselijke buurtsuper en sla je slag!
  • Zorg ervoor dat je de lootjes bij de hand hebt, want de prijzen liegen er niet om! Met als hoofdprijs een 43 inch 4K Philips Smart TV, die tijdens de online Pronkzitting live wordt verloot! Alle gewonnen prijzen zijn morgen tussen 10.30 en 12.00 uur op te halen in Dorpshuis ’t Kempken, vergeet hierbij niet je gewonnen lotnummer mee te nemen.
  • Wil je meedoen aan de online prins onthulling sla dan 0644130054 nummer op of klik op het nummer om een bericht te sturen.

Tot vanavond Zandbieters & Zandbieterinnen, alaaaaaf!


Wijziging in het programma

17-11-2021

Zandbieters en Zandbieterinnen,

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving gaat de rondgang van het nieuwe prinsenpaar zaterdag helaas niet door. In ons enthousiasme op zoek naar een alternatief om het nieuwe prinsenpaar bekend te maken hebben wij als vereniging bedacht om het prinsenpaar bekend te maken middels een rondgang door Harreveld. Echter na uitvoerig overleg met de gemeente Oost Gelre is gebleken ook deze vorm van samenkomen valt onder de noemer evenement in de tijdelijke corona wetgeving. Hierdoor zijn wij als vereniging genoodzaakt om deze te schrappen uit het avondprogramma. Het nieuwe prinsenpaar zal op een ludieke en interactieve manier dit jaar online bekend gemaakt worden. Tot Zaterdag!!


DIGITALE PRONKZITTING 2021

15-11-2021

Door de aangekondigde coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om de Pronkzitting zaterdag 20 november in de oorspronkelijke vorm door te laten gaan, maar het nieuwe prinsenpaar zal op een geheel nieuwe, verrassende wijze onthuld worden!

Om 20.11 uur wordt de digitale pronkzitting afgetrapt onder leiding van een Harrevelds presentatie duo. Het huidige prinsenpaar zal aftreden, waarna het tijd is voor de spannende act van de Raad van 11. Echter zal het nieuwe prinsenpaar niet digitaal worden onthuld, maar door een verlichte rondgang door het Zandbietersdorp.
Om erachter te komen wie het nieuwe prinsenpaar is, worden alle Zandbieters verzocht na het online gedeelte, rond 21.30, langs de optochtroute plaats te nemen om het nieuwe prinsenpaar een fantastisch welkom te geven! Hierbij mag alles uit kast gehaald worden, denk hierbij aan een sfeervolle aankleding van huis en tuin. Let hierbij wel op de geldende Corona maatregelen.

De link voor de livestream is zaterdagavond hier te vinden (www.zandbieters.nl/pronkzitting) en deze zal ook via de sociale kanalen worden gedeeld (Facebook en Instagram).

De kaarten voor de Pronkzitting zijn volgend jaar niet meer geldig, mocht je het geld van de pronkzittingkaart terug willen, dan kun je deze woensdag 17 november of 18 november tussen 19.00 – 20.30 inleveren bij Dionne Vrijdag, Hogenkampstraat 22 in Harreveld.