266 Woonkamers feesten mee met de digitale Pronkzitting!

Prins Peter en Prinses Femke werden tijdens de digitale pronkzitting van carnavalsvereniging de Zandbieters onthuld als het nieuwe prinsenpaar.

Op 20 november om 20.11 ging de digitale pronkzitting van start en werd er vanuit 266 woonkamers gekeken. President Bram Toebes trapte de avond af en blikte terug op de afgelopen twee jaar, waarin Corona en de geboorte van baby’s binnen de carnavalsvereniging de boventoon voerden. De presentatie van de avond werd verzorgd door Prins Tom en AdjuDaan, die zichzelf hadden benoemd tot het prinsenpaar van 2021.

Het echte prinsenpaar van de afgelopen twee jaar, Prins Robert en Prinses Lianne traden af, waarin ze terugblikten op de afgelopen carnavalsjaren. Voorafgaand aan de onthulling van het nieuwe prinsenpaar was het tijd voor een nieuwe productie van de RV11. In het “Bietenseizoen” ging de Raad van Elf op zoek naar het nieuwe prinsenpaar, dit paar bleek zich na een spraakmakende jacht door Harreveld te verschuilen in het Dorpshuis.
Door middel van ja/nee vragen konden de kijkers thuis raden wie het prinsenpaar zou zijn, ze zaten snel in de goede richting. Prins Peter en Prinses Femke Harbers kwamen uit de vermomming tevoorschijn, zij zullen het komende carnavalsseizoen regeren met de leus: “Feest, drink, leaf en geniet, ’n laatste rundje kenne wi-j niet”

De foto’s en video’s van deze avond zullen in dezer dagen online komen dus hou de website in de gaten!