AVG Privacy wet, ook voor ons!

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Die wet verplicht ook ons om zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan. Iets dat voor ons altijd al vanzelfsprekend was.

Het gaat vooral over de digitale gegevens en foto’s die alleen door ons worden gebruikt voor bepaalde doeleinden, bijvoorbeeld via de website of social media. Ook de persoonsgegevens en foto’s die wij delen met artikelen in het carnavalsblad die ook deels op onze website staat. Dit alles zal nooit worden verstrekt aan derden tenzij hiervoor persoonlijk toestemming is gegeven.

Het is natuurlijk ondoenlijk iedereen om toestemming te vragen voor het maken en publiceren van al deze foto’s, waarvan de meesten vallen onder de “vrije nieuwsgaring” waarvoor niet eens toestemming nodig is.

Mocht u toch foto’s of andere persoonsgegevens op onze website, social media of in het carnavalsboekje zien waar u het niet mee eens bent, dan bent u natuurlijk altijd vrij daar bezwaar tegen te maken . Stuur daarvoor een e-mail naar info@zandbieters.nl en vermeld duidelijk waarover het gaat. Alvast bedankt!

De uitgebreide Privacy verklaring van ons staat elders op onze website, of klik hieronder op de afbeelding.