Zandbieters vieren 66ste jubileum

De traditionele optocht van carnavalsvereniging Zandbieters uit Harreveld op zondag 11 februari mocht dit jaar maar liefst 29 onderdelen verwelkomen. De 66ste jubileumeditie van de tocht was een waar spektakel en werd afgesloten door de prinsenwagen met daarop het prinsenpaar René en Carla Kolkman.

 

Algemene winnaar van de optocht is de Kerkstraat 2. De tweede plek is behaald door de Rector Hulshofstraat/Looweg. De derde plek werd behaald door Achterbos. De winnaar van categorie A: De Kerkstraat 2 met Goocheltruck. De winnaar van categorie B: De Heide met ‘Met een beetje sympathie, winnen we dit jubileumjaar vol UFOrie!’ De winnaar van categorie C: Achterbos ‘Ik kan schilderen wat ik wil, maar mijn ezel staat niet stil’. De individuele prijs is gewonnen door de Breurkes.

De organisatie kijkt terug op een geweldig evenement en dankt iedereen die hier zijn (creatieve) bijdrage aan heeft geleverd.

Achterbos met ‘Ik kan schilderen wat ik wil, maar mijn ezel staat niet stil’.